Bahasa: EN | BM |

Tentang Kami

TENTANG KAMI
Integrated Formway Sdn Bhd

Integrated Formway Sdn Bhd telah ditubuhkan pada Februari 1995 dan telah berjaya menetapkan peranannya dalam pembuatan dulang berbentuk vakum dan pembungkusan lepuh. Syarikat kami terletak di Balakong, Selangor, Malaysia. Integrated Formway Sdn Bhd telah memulakan strategi pemasaran yang agresif untuk menembusi pasaran baharu bagi produknya dan pelbagai program meluas yang bertujuan untuk meningkatkan kualiti dan produktiviti. Proses automasi telah dilaksanakan dan merupakan langkah yang menjimatkan kos untuk memenuhi permintaan yang semakin canggih dan pasaran antarabangsa yang lebih mencabar.

Sejak mula beroperasi, Integrated Formway Sdn Bhd telah berkembang dengan pesat dari segi jualan dan operasi. Pengeluaran dijalankan pada dua syif dan 24 jam semasa permintaan puncak. Untuk mengurangkan kos buruh, peralatan dan ruang yang tidak perlu, Integrated Formway Sdn Bhd telah menyediakan perkhidmatan pembungkusan yang merangkumi pembungkusan lepuh, pengedap, pelekat, kotak dan pembungkusan susut untuk memenuhi keperluan pembungkusan pelanggan yang berbeza. Integrated Formway Sdn Bhd telah menugaskan Certification International (CI) sebagai badan pensijilan untuk mengaudit Sistem Pengurusan Kualiti dan mematuhi ISO 9001: 2015 sejak tahun 2005.

POLISI KUALITI

Integrated Formway Sdn Bhd terlibat dalam perniagaan pembuatan dulang berbentuk vakum plastik dan pembungkusan lepuh, bertujuan untuk menjadi peneraju dalam industri pembungkusan di peringkat antarabangsa dan kebangsaan untuk memenuhi keperluan dan jangkaan pasaran yang berkembang pesat. Kami berkomitmen untuk meningkatkan kepuasan pelanggan dan penambahbaikan berterusan mengikut konteks organisasi dan menyokong hala tuju strategiknya melalui Sistem Pengurusan Kualiti dan prestasi kami.

Kami akan berusaha untuk mencapai jangkaan ini dengan:
  • Menyampaikan produk berkualiti tinggi, menyediakan perkhidmatan yang boleh dipercayai dan penghantaran tepat pada masanya.
  • Membekalkan produk yang memenuhi keperluan undang-undang dan peraturan, keperluan pelanggan dan keperluan sistem pengurusan kualiti dalam konteks Sistem Pengurusan Kualiti.
  • Peningkatan berterusan dalam Sistem Pengurusan Kualiti dan perkhidmatannya dari semasa ke semasa.
  • Memaksimumkan peluang perniagaan di mana mungkin sambil mengenal pasti risiko faktor dalaman dan luaran dan mengambil tindakan tepat pada masanya untuk menangani risiko dan peluang yang berkaitan dengan isu tersebut.
  • Meningkatkan kecekapan dan motivasi pekerja melalui pendidikan dan latihan.
  • Dasar ini menyediakan rangka kerja untuk menetapkan objektif kualiti. Kami percaya ini adalah asas untuk memenuhi keperluan dan jangkaan pelanggan kami secara konsisten dan meningkatkan kepuasan pelanggan kami dan pada masa yang sama memaksimumkan nilai, keperluan dan jangkaan semua pihak termasuk pembekal, pemegang saham, pekerja dan pihak berkuasa yang berkaitan.